Over ons

Bij Taxi SOS Hoofddorp, Haarlem

 

 

Taxi Sos is al jaren een vertrouwd bedrijf in de regio Haarlemmermeer, Hoofddorp, Schiphol, en Haarlem.  en omstreken.  Bij Taxi Sos kijken we niet alleen naar de uitstraling van ons bedrijf. Wij horen graag hoe u als klant onze service ervaart.

Wij staan bekend in de regio Haarlemmermeer, Hoofddorp, Schiphol, en Haarlem als een modern bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve, rookvrije auto’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren.

Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Taxi Sos altijd aan het juiste adres.

U bent aan het juiste adres als het gaat om Schiphol vervoer. Kies voor comfort en luxe, neem een betrouwbare Schiphol taxi vanuit Hoofddorp naar Schiphol. 24u per dag en 7 dagen per week is er een taxi beschikbaar voor het vervoer vanuit Hoofddorp naar Schiphol. Natuurlijk brengen wij onze klanten niet alleen naar Schiphol vanuit Hoofddorp, onze taxi chauffeurs halen u desgewenst ook weer op vanaf Schiphol.

Taxi Sos  is voordelig en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. De vaste Taxi Sos zorgt er voor dat u van te voren weet wat u betaalt en dat is wel zo fijn. U komt niet voor verassingen te staan en dankzij de verschillende betalingsmogelijkheden kunt u zowel contant, als met pin en creditcard betalen.

Vraag gerust vrijblijvend naar de tarieven van andere bestemmingen

Bel nu 06 41 58 14 14

 


————————–

Vind ons

Adres

Musholm 144,
2133 HW Hoofddorp

Uren
Maandag— zondag:

0:00–24:00

Tel. 06 41581414

Taxi Reserveren

Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw email in, zodat we u kunnen volgen.