DIENSTEN

Een taxi reserveren bij Taxi SOS

Een taxi reserveren bij Taxi SOS betekent volop kwaliteit, gemak, gegarandeerd een veilige rit en service op maat voor iedere klant. Onze Schiphol taxi service in Hoofddorp  staat al jaren bekent als één van de betere in Hoofddorp en de omgeving van Hoofddorp. Onze taxi service onderscheid zich van andere taxibedrijven in Hoofddorp d.m.v. luxe taxi’s, taxi chauffeurs in pak, afspraak is afspraak mentaliteit, PIN/Creditcard betaling mogelijk, bedrijven rijden op rekening en ga zo maar door….

Bij Taxi SOS Hoofddorp bent u aan het juiste adres als het gaat op Schiphol vervoer. Kies voor comfort en luxe, neem een betrouwbare Schiphol taxi vanuit Hoofddorp naar Schiphol. 24u per dag en 7 dagen per week is er een taxi beschikbaar voor het vervoer vanuit Hoofddorp naar Schiphol. Natuurlijk brengen wij onze klanten niet alleen naar Schiphol vanuit Hoofddorp, onze taxi chauffeurs halen u desgewenst ook weer op vanaf Schiphol.

 

RESERVEREN

U kunt een taxi telefonisch of via deze site reserveren. Heeft u voorkeur voor een bepaalde chauffeur en/of auto, of heeft u andere wensen die uw rit aangenamer kunnen maken, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Ons wagenpark is niet voorzien van reclame of bedrijfsstickers, zodat U in een nette en discrete auto wordt vervoerd.

FLEXIBEL

Voor vaste zakelijke klanten bestaat er de mogelijkheid om ‘op rekening’ te rijden. Eens per maand ontvangt u van ons een duidelijk en overzichtelijke factuur. Volledig gespecificeerd op datum, rit, vertrek- en aankomstpunt, en de naam van de vervoerde klant. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken, en wij zorgen dat ze gerealiseerd worden.

CHAUFFEURS

Onze chauffeurs worden geselecteerd op dienstjaren, uiterlijk vertoon (kleding en goede verzorging) en communicatieve vaardigheden. Iedere chauffeur spreekt redelijk/goed Nederlands, Engels en Russisch en is bekend op de omliggende (inter)nationale vliegvelden. Mocht u gebruik willen maken van onze aanvullende diensten, zoals het aanwezig zijn van de gewenste lectuur of het uitvoeren van een boodschap tijdens wachttijd, dan staan onze chauffeurs graag voor u klaar.

KWALITEIT

Kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en goede service staan bij Taxi Sos op nummer 1. Uw partner op het gebied van personenvervoer voor de particuliere en zakelijke markt.

TEAM

Ons team van professionele chauffeurs en ons uitgebreid wagenpark staan garant voor veiligheid, kwaliteit en service zoals U die van ons mag verwachten. Zowel in binnen- als buitenland zijn wij zeer bekend met het wegennet.

Het is onze missie om elke klant aan ons te binden door uitstekende service te bieden op een zo voordelig mogelijke manier.

Taxi Sos  streeft ernaar om de goedkoopste taxi in Hoofddorp en omstreken te zijn.

Neemt u gerust contact met ons op per telefoon 06-4158-14-14 of via mail info@taxisos.nl


————————–

Vind ons

Adres

Musholm 144,
2133 HW Hoofddorp

Uren
Maandag— zondag:

0:00–24:00

Tel. 06 41581414

Taxi Reserveren

Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw email in, zodat we u kunnen volgen.